topleft
topright

UPITNIK

Podržavate li izgradnju zračne luke Šestanovac-Prpuša?
 
Podržavate li izgradnju vjetroparka na predjelu Katuni-Prpuša?
 

Vremenska prognoza

Temp: °
Rel.temp.: °
Vlažnost: %
Brzina:  
Smjer.: °
Tlak zraka.:  
Detaljno
Podaci: 
Događanja
Časni sude, nisam kriv PDF Ispis E-mail

 

go

"Časni sude, nisam kriv" naziv je dokumentarnog filma koji će 16. studenoga, na prvu godišnjicu oslobađanja generala HV-a Ante Gotovine iz Haaškog pritvora, biti prikazan u više od 60 gradova, općina i mjesta diljem Hrvatske od Iloka do Dubrovnika.

 
Nacionalni akcijski plan PDF Ispis E-mail

v

Nacionalni akcijski plan za obnovljive izvore energije, naknada za poticanje i tarifni sustav. Republika Hrvatska je sukladno direktivi EU, 2009/28, se obvezala u razvoju i instalaciji Obnovljivih izvora energije, ispuniti cilj u proizvodnji električne energije iz obnovljivih izvora energije u omjeru od 20% ukupne energetske potrošnje.

 
Katuni za Tomu PDF Ispis E-mail

to

U znak potpore Tomislavu Merčepu, heroju Domovinskog rata, postavljeno je više jumbo plakata uz prometnicu Cista Provo - Šestanovac.

 
PRIMJEDBA SDŽ-u PDF Ispis E-mail

 

EKO-ETNO UDRUGA „RADOBILJSKI VRISAK"
DR. FRANJE TUĐMANA 4, KATUNI-PRPUŠA
21250 ŠESTANOVAC

ŽUPANIJA SPLITSKO-DALMATINSKA
JAVNA USTANOVA ZA PROSTORNO UREĐENJE

 

Predmet: PRIMJEDBE NA PRIJEDLOG IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

 
Zaštita bunara PDF Ispis E-mail

vučijak

Predstavnici Konzervatorskog odjela u Imotskom izašli su na lokacije Trnovac, Grgin bunar i Vučijak, te su neposrednim pregledom utvrdili zatečeno stanje bunara. Dogovorena je preventivna, a u dogledno vrijeme i trajna zaštita ovih bunara.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

TKO JE PRISUTAN

Gostiju online: 1
  • Galerija slika
  • Galerija slika
  • Galerija slika
  • Galerija slika

Najnovije vijesti

Pogledajte kozu sa četiri sise u Žeževici.
  Na području Sakale u Žeževici niknut će plantaža sa 3600 stabala trešanja na površini od skoro deset hektara, koje će godišnje davati oko 130 tona trešanja
Dana 09. srpnja 2012. u dnevniku Slobodna Dalmacija objavljen je posve neistinit i degutantan osvrt izvjesnog Borisa Dežulovića na svekoliku podršku katunjana Tomi Merčepu. Naš demant je u potpunosti ignoriran od strane SD, a ovdje ga donosimo bez cenzure.
    Već neko vrijeme aktualan je projekt vjetroelektrane VE KATUNI. Studija utjecaja na okoliš usvojena je od strane Ministarstva zašite okoliša već prije nekoliko godina, a lokacijska dozvola je postala pravomočna prije nekoliko dana, te su time...
Na 106 hektara bit će četrdeset tisuća nasada, i to najvećim dijelom višnje maraske,te masline, trešnje i smokve, dakle sadnica karakterističnih za ovo podneblje.  

Slike iz galerije

Katuni Katuni Katuni Katuni
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates